SAJTÓKÖZLEMÉNY


EURÓPAI UNIÓS FORRÁS SEGÍTSÉGÉVEL INFRASTRUKTURÁLIS FEJLESZTÉSEK VALÓSULTAK MEG A TAPOLCAI DEÁK JENŐ KÓRHÁZBAN

A Deák Jenő Kórház pályázatot nyújtott be az Új Széchenyi Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretén belül az Infrastrukturális fejlesztések megvalósítása című TIOP-2.2.8.A-15/1 számú pályázati felhívásra. Az „Infrastrukturális fejlesztések megvalósítása a Deák Jenő Kórházban” című Európai Unió által 100%-ban támogatott projekt összköltsége 134,61 millió Ft. A projekt kezdési és befejezési határideje: 2010. október 4. — 2015. december 31.

A projekt célja a 2007-2015 között nem uniós költségvetésből megvalósult, a kórház által saját erőből végrehajtott infrastrukturális beruházások támogatása, a szakmai szolgáltatások elérhetőségének és minőségének javítása, illetve eszközállományának megújítása.

A projekt keretében megvalósult beruházások:

A megvalósult fejlesztésekkel elérhetők a Deák Jenő Kórház megfogalmazott céljai, hogy szakmailag színvonalasabb ellátást tudjanak biztosítani Tapolca város és a kistérség lakosai részére, a kórház szakmai színvonala minden szakterületen emelkedjen, valamint hogy a munkatársak részére hosszú távon stabil munkahelyet és megélhetést biztosítson.

A sajtóközlemény letöltése (Sajtokozlemeny_20151221.doc)